Bel ons
Toon routebeschrijving

Koelsystemen

Home > Koelsystemen
Voor bestaande klanten staat het Integral service-team 24/7 ter beschikking.  We zijn bereikbaar op +32 473 802 971

Integral is een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf. Wij bieden koelinstallaties op maat aan: gekoelde toonbanken, wandkoeling, koelcellen, diepvriescellen en ruimtekoeling voor ateliers. Daarnaast plaatsen wij ook installaties voor de monitoring van uw koelzones, airconditioning en warmterecuperatie.

Koeltoonbanken en koelinstallaties

Integral biedt gespecialiseerde gekoelde toonbanken aan voor uw voedingswinkel (bakkerij, slagerij, traiteurzaak, vishandel, chocolaterie etc.) of horecazaak. Onze koeltoonbanken zijn ideaal voor verschillende soorten producten: vlees, vis, patisserie, chocolade, pralines en versbereide etenswaren. Ook wandkoeling, koelcellen, diepvriescellen en ruimtekoeling voor ateliers kunnen worden geplaatst.

De koelinstallaties van Integral worden op maat gemaakt naar uw wens en zijn uitbreidbaar met het eCOOL-systeem.

eCOOL: monitoring koelzones

Dankzij het eCOOL-concept van Integral beschikt u over de meest geavanceerde koeling op maat.  U kunt met het eCOOL-systeem alle koelzones van uw zaak continu in de gaten houden. Via een scherm in uw zaak en online via uw computer, tablet of gsm regelt u vanop afstand de temperatuur van al uw koelzones.

Elke koelzone wordt apart aangestuurd voor een optimale presentatie. Het systeem kan op elke koelinstallatie aangesloten worden: koelwanden, koeltoonbanken, de onderkoeling van uw bar, uw wijnkelderkoeling, koel- en diepvriescellen etc. Het koelconcept is geluidsarm en beantwoordt aan de strenge Europese milieunormen.

Het eCOOL-systeem houdt alle gegevens van uw temperaturen 12 maanden bij voor uw HACCP-logging. Bovendien is het systeem uitbreidbaar met een alarmmelding, zodat onze ervaren koeltechniekers vanop afstand kunnen ingrijpen bij problemen. Ons service-team staat 24/7 voor u klaar.

Airconditioning en warmterecuperatie

Met Integral kunt u uw zaak en atelier voorzien van een optimaal klimaat en airco en investeren in warmterecuperatie.

Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Graag uw project meteen bespreken? Dat kan!

Neem snel contact op om uw maatproject te bespreken. Onze interieuradviseurs begeleiden u graag met hun jarenlange expertise.