Bel ons
Toon routebeschrijving

Over Integral

Home > Over Integral

Uw persoonlijke partner

We werken samen aan uw project, luisteren en overleggen steeds opnieuw. Zowel in design als functionaliteit bieden we u een creatief concept dat helemaal aan uw wensen beantwoordt.

Gespecialiseerd in koeling op maat

Uw koeling vormt één van onze topprioriteiten. Voor elk project werken wij een koeling op maat uit. Wij adviseren u een onderhoudscontract en zo verbetert u de levensduur van uw koelinstallatie.

Een ontwerp dat spreekt

Elke klant krijgt van ons een gepersonaliseerd ontwerp. Wij bieden u een uniek winkelconcept op maat van uw zaak.

Advies dat wordt gesmaakt

U wordt vakkundig geadviseerd met schetsen en stalen, zodat u een juiste keuze kunt maken. Van alle nieuwe tendenzen en diverse invloeden zijn wij op de hoogte.

Vakmensen die de juiste materialen kiezen

U krijgt maatwerk van het hoogste niveau, want onze vaklui kunnen hun job als geen ander. In ons eigen productieatelier werken we allemaal met de beste, duurzame materialen. Hier werken wij met de nieuwste technologieën in combinatie met ambachtelijk handwerk op maat.

Een vaste timing door sterke coördinatie

Eén persoonlijk aanspreekpunt binnen Integral ontlast u van de coördinatie en bezorgt u een zorgeloos traject tot de (her)opening van uw zaak. En zelfs daarna kunt u nog 7/7 op ons rekenen.

Graag uw project meteen bespreken? Dat kan!

Neem snel contact op om uw maatproject te bespreken. Onze interieuradviseurs begeleiden u graag met hun jarenlange expertise.